Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökJust nu kan du uppleva tekniska problem på dagensmedia.se. Vi jobbar för fullt med att åtgärda dessa!

Marknadsföring

Starcom landar avtal med fintechbolag

Publicerad: 20 Juni 2019, 07:29

Fintechbolaget Anyfin väljer Starcom som ny mediebyråpartner.

Starcom skriver avtal med fintechbolaget Anyfin. ”Med det har vi förstärkt vårt erbjudande ytterligare inom commerce, performance”, säger Linda Palmgren, Starcoms vd.


Ämnen i artikeln:

Linda PalmgrenStarcom

Det svenska fintechbolaget Anyfin hjälper kunder att sänka räntan och avgifter på sina delbetalningar, kreditkort och privatlån. 

Efter en pitchprocess står det nu klart att Anyfin väljer Starcom som ny mediebyråpartner. 

Samarbetet innebär, enligt ett pressmeddelande, ett strategiskt affärspartnerskap och omfattar all mediestrategi inklusive planering och köp av media. Samarbetet mellan Anyfin och Starcom inleds i juni 2019.

– Vi ska fortsätta att bidra till framgång för våra uppdragsgivare och är mitt i en mycket spännande utvecklingsfas för att lösa varumärkens verkliga affärs- och kommunikationutmaningar idag men så även iframtiden, säger Linda Palmgren, vd på Starcom, i en kommentar. 

– Med det har vi förstärkt vårt erbjudande ytterligare inom commerce, performance, dynamiskt, social media och people driven marketing. Nu ser vi mycket fram emot att tillsammans med Anyfin utveckla såväl deras affär som vårt erbjudande. 

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Linda PalmgrenStarcom

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev