Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Simon Wallin ny partner på rekordtid

Publicerad: 27 juni 2019, 14:20

Simon Wallin blir ny partner på Geelmuyden Kiese.

Kommunikationsbyrå Geelmuyden Kiese har valt in Simon Wallin som ny partner och delägare i byrån.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Simon Wallin har varit anställd på Geelmuyden Kiese sedan 2013. Han ansvarar för byråns tech-erbjudande och sitter i den svenska ledningsgruppen. På rekordsnabba sex år blir han nu också ny partner på byrån. 

– När jag började på GK för drygt sex år sedan så hade byrån precis inlett en nystart i Sverige och otroligt mycket har hänt sedan dess. Vi har under mina år här vuxit i snabb takt samtidigt som vi behövt anpassa oss efter marknadens ständigt föränderliga behov. Det har resulterat i att jag har utvecklats mycket här, och jag ser verkligen fram emot att fortsätta vara med och utveckla såväl uppdragsgivare som byrå och kollegor tillsammans framöver, säger Simon Wallin, i en kommentar. 

Geelmuyden Kiese ägs idag av totalt 14 partners, däribland byråns grundare och storägare Hans Geelmuyden, som kommenterar:

– Från junior till partner på sex år är näst intill rekord. Svein Roger Selle klarade det på fem och han är vice vd för hela GK-Gruppen idag. Slå den, Simon, säger Hans Geelmuyden, Managing Partner och vd, Geelmuyden Kiese Gruppen, i en kommentar. 

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev