Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökJust nu kan du uppleva tekniska problem på dagensmedia.se. Vi jobbar för fullt med att åtgärda dessa!

Marknadsföring

Simon Wallin ny partner på rekordtid

Publicerad: 27 Juni 2019, 14:20

Simon Wallin blir ny partner på Geelmuyden Kiese.

Kommunikationsbyrå Geelmuyden Kiese har valt in Simon Wallin som ny partner och delägare i byrån.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Simon Wallin har varit anställd på Geelmuyden Kiese sedan 2013. Han ansvarar för byråns tech-erbjudande och sitter i den svenska ledningsgruppen. På rekordsnabba sex år blir han nu också ny partner på byrån. 

– När jag började på GK för drygt sex år sedan så hade byrån precis inlett en nystart i Sverige och otroligt mycket har hänt sedan dess. Vi har under mina år här vuxit i snabb takt samtidigt som vi behövt anpassa oss efter marknadens ständigt föränderliga behov. Det har resulterat i att jag har utvecklats mycket här, och jag ser verkligen fram emot att fortsätta vara med och utveckla såväl uppdragsgivare som byrå och kollegor tillsammans framöver, säger Simon Wallin, i en kommentar. 

Geelmuyden Kiese ägs idag av totalt 14 partners, däribland byråns grundare och storägare Hans Geelmuyden, som kommenterar:

– Från junior till partner på sex år är näst intill rekord. Svein Roger Selle klarade det på fem och han är vice vd för hela GK-Gruppen idag. Slå den, Simon, säger Hans Geelmuyden, Managing Partner och vd, Geelmuyden Kiese Gruppen, i en kommentar. 

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev