Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Quantcast byter Nordenchef

Publicerad: 23 november 2022, 07:27

Quantcasts Nordenchef Anders Uhlin går till huvudkontoret i San Francisco. Hans gamla roll överas i stället av Johan Lidèn, tidigare Group Sales Director på Quantcast.

Foto: Quantcast

Quantcasts Nordenchef Anders Uhlin får en roll på huvudkontoret där han ska arbeta på global nivå. I samband med det tar Johan Lidèn, tidigare Group Sales Director på Quantcast, över ansvaret för de nordiska länderna.

Ämnen i artikeln:

Nyheter

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Efter sju år som Nordenchef för Quantcast har Anders Uhlin tackat ja till en roll på annonsteknikföretagets huvudkontor i San Francisco. I USA ska han arbeta med utvecklingen på global nivå. 

Med anledning av det lämnar han över sitt tidigare ansvarsområde över Norden till Johan Lidèn som har en bakgrund som Group Sales Director på Quantcast.

– Det känns jättekul att ta med familjen till San Francisco och få möjlighet att jobba på vårt huvudkontor i nära samarbete med Quantcast vd och grundare Konrad Feldman. Jag ser fram emot att få bidra med mina erfarenheter på en mer global nivå, säger Anders Uhlin i ett pressmeddelande.

Johan Lidèn, som har varit med och etablerat Quantcast i de nordiska länderna, ser fram emot sin nya roll:

– Quantcasts förutsättningar för att göra ett bra arbete ser bättre ut än någonsin. Vi befinner oss i ett läge med en välfungerande organisation och en riktigt vass produkt som passar många medieköpare vilket ställer oss i en bra position nu när fler blivit medvetna om nödvändigheten i att se bortom cookies, säger han i en kommentar.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev