Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Nationalsången tar över Paris gator i VM-kampanjen

Publicerad: 5 juni 2019, 12:58

I Svenska spels nya reklamkampanj, inför fotbolls-VM i Frankrike, står de svenska landslagsspelarna bredvid supportrarna och sjunger nationalsången – en sång som sedan flödar ut över Paris gator.


Med en vecka kvar till Sveriges premiärmatch mot Chile i fotbolls-VM går Svenska spel ut med en ny reklamfilm för att hylla Peter Gerhardssons svenska fotbollslandslag. 

Bakom kampanjen står reklambyrån Bloomy. 

Kampanjen kommer att rulla i tv mellan vecka 23–25. 

– Vi har stöttat svensk fotboll i över 80 år och ser att damfotboll är på stark frammarsch där intresset ökar från dag till dag. Vi vill helt enkelt haka på framgången och ser potential för vår affär då vi når nya segment och bredare målgrupper. Med den här kampanjen vill både lyfta damfotbollen och stärka vårt varumärke genom att säga vi och många i Sverige står bakom laget och har varit med och byggt detta under lång tid, säger Joakim Mörnefält, kommunikationsdirektör på Svenska Spel, i en kommentar. 

Se filmen här nedan:  

LÄS ÄVEN: Här är TV4:s VM-trailer 

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.