Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

MSB söker ny byrå

Publicerad: 12 maj 2021, 10:39

Till hösten kan Myndigheten för samhällsskydd och beredskap få en ny byrå.

Foto: Pavel Koubek

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap söker en helhetslösning för kommunikationsbyråtjänster. I uppdraget ingår medieplanering och medieinköp.


Ämnen i artikeln:

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) söker en ny byrå för en helhetslösning av kommunikationsbyråtjänster. I uppdraget ingår bland annat medieplanering och medieinköp.

– Kommunikation är ett allt viktigare verktyg för att uppfylla MSB:s uppdrag gällande att utveckla och stödja samhällets förmåga att hantera olyckor och kriser. Det har varit extra tydligt under pandemin, säger Morgan Olofsson, kommunikationsdirektör på MSB, i ett pressmeddelande.

I dag har MSB ramavtal med tre byråer som är rangordnade enligt följande: Le Bureau, Prime PR och Gullers Grupp. Även de kommande ramavtalen kommer att tecknas med tre byråer som rangordnas. Det uppskattade värdet på avtalet uppgår till 80 miljoner kronor.

MSB:s nuvarande avtal på kommunikationsområdet löper ut i höst och sista anbudsdag för byråer som söker det uppdraget är den 8 juni. Som tidigast kan det nya avtalet dra i gång den 6 oktober 2021.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev