Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag22.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Marknadsföring

Littorin ska ratta stort Dubai-projekt

Publicerad: 19 Mars 2019, 12:41

Sven Otto Littorin blir chef för byråns verksamhet i MENA-regionen.

Foto: Peter Knutson

Inför världsutställningen Expo2020 i Dubai rustar The Labyrinth för representation i regionen. Som chef för den regionala verksamheten står Sven Otto Littorin.


Ämnen i artikeln:

Sven Otto Littorin

PA/PR-byrån The Labyrinth öppnar för representation i Dubai. Chef över verksamheten i MENA-regionen kommer Sven Otto Littorin att vara. 

Under hösten 2020 öppnar Expo2020 en världsutställning i Dubai som förväntas locka 25 miljoner besökare. Närmare 200 länder har enligt ett pressmeddelande tecknat avtal om att ställa ut under de sex månader som utställningen pågår. 

– Ambitionsnivån är det sannerligen inget fel på. Det är också en väldigt bra möjlighet för svenska företag som vill hitta nya marknader i denna expansiva del av världen, säger Sven Otto Littorin i pressmeddelandet. 

– Vi kommer att ta fram konkreta erbjudanden till de svenska och nordiska företag som ska delta eller vara partners under det halvår som Expo2020 pågår. 

Anders Ekdahl, vd för The Labyrinth, fortsätter: 

– Genom att som första svenska PA/PR-byrå ha egen representation i Dubai är vi unikt placerade för att hjälpa kunder att dra fördel av det som händer i regionen. 

Sven Otto Littorin var arbetsmarknadsministern i Alliansregeringen från 2006 till 2010.

John Söderberg

Reporter

john.soderberg@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Sven Otto Littorin

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.