Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Lämnar Expressen – går till Bellbird

Publicerad: 3 april 2019, 09:00

Casper Danielsson ska bland annat rådgiva Bellbird i medierelationer och sociala medier.

Expressenredaktören Casper Danielsson ansluter till kommunikationsbyrån Bellbird för att bland annat jobba med medierelationer.


Ämnen i artikeln:

Expressenkommunikationsbyrå

Casper Danielsson blir ny konsult på kommunikationsbyrån Bellbird. 

Han kommer närmast från Expressen, där han var redaktör för tidningens sociala medier och även arbetade som vikarierande nyhetschef. Casper Danielsson var också del av talangprogrammet Expressenakademin.

På Bellbird kommer han bland annat att hjälpa företag med att navigera och agera i det snabbrörliga medielandskapet, som rådgivare vad gäller medierelationer och sociala medier.

– Med min bakgrund inom kvällstidningsvärlden och med en grundläggande passion för storytelling, ser jag mycket fram emot att bidra till Bellbirds arbete i gränslandet mellan just kommunikation och marknadsföring, säger Casper Danielsson i ett pressmeddelande. 

Anders Kempe, vd på Bellbird, ser fördelar med att bredda kompetensen från medievärlden: 

 –  Att tänka som en journalist eller en redaktör, att trycktesta vad man vill, eller inte vill, att det ska stå på webben och på löpsedlarna är något som företag generellt kan bli bättre på, säger han 

– Med Casper i teamet blir vi ännu bättre på att hjälpa företag att driva agendasättande kommunikation. 

 

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News