onsdag1 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Lämnar Disney – för SF Studios streamingtjänster

Publicerad: 16 maj 2019, 11:40

”Partnerskap och digital marknadsföring är huvudspåret för SF Studios”, säger Jessie Ross Skärvad ny marknadschef på SF Anytime och SF Kids.

Jessie Ross Skärvad blir ny marknadschef för SF Anytime och SF Kids.

Ämnen i artikeln:

SF MediaSFDisney

Philip Wallin

philip.wallin@dagensmedia.se


Jessie Ross Skärvad har en gedingen bakgrund från filmbranschen. Hon började på Fox – men efter 13 år på Disney är det där hon byggt sitt cv inom biodistributionssidan.

– På Disney hade jag en mängd olika roller. Från PR till vurmärkessamarbeten till att vara marknadschef, berättar hon för Dagens Media. 

Jessie Ross Skärvad har dessutom varit en sväng på Adidas och Schibsted. 

– Och nu är jag här på SF Studios. 

Hon förklarar att SF historisk mest synts via B2B, det vill säga visa sitt content via operatörerna. 

– Och det är fortfarande en stor del av kakan. Men digital services växer – framför allt B2C-tjänsterna för SF Kids och SF Anytime. 

–  Så min roll kommer att vara både marknadsföring och partnerskap för B2C-tjänsten och få den affären att fortsätta växa. Men även ha hand om marketing och sales för B2B-affären, det vill säga ut mot våra operatörer, som Telia och riks-tv. 

Jessie Ross Skärvads officiella titel blir därmed head of marketing & sales. 

– Jag är glad över att Jessie har beslutat sig för att bli en del av vårt team. Vi är inne i en spännande tillväxtresa där vi förra året lyckades med att öka intäkterna för våra konsumenttjänster med 154 procent, säger Jens Håkansta, head of SF Studios Digital services, i en kommentar. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev