Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Influencerchefen lämnar Bonnier: ”Naturlig tidpunkt”

Publicerad: 10 april 2019, 07:27

”Jag har älskat mitt jobb och haft en fantastik tid på Bonnier. Det är inga hard feeling eller konflikter, inget sådant som ligger till grunden för beslutet”, säger Caroline Ensér.

Foto: Janne Naess

Caroline Ensér lämnar tjänsten som affärsområdeschef Influencer på Bonnier magazines and brands. ”Jag har lite grejer på gång men inget bestämt, säger hon till Dagens Media.


Ämnen i artikeln:

Bonnier Magazines Brands

Efter drygt fem år som affärsområdeschef Influencer på Bonnier magazines and brands har Caroline Ensér sagt upp sig. 

– Jag vet inte vad jag ska göra istället. Jag har bestämt mig för att se mig omkring, jag har lite olika grejer på gång men inget är bestämt. Jag är väldigt öppen just nu. Det handlar mest om att hitta rätt sammanhang och rätt forum. Jag kanske vill ha lite mer flexibelitet, säger hon till Dagens Media. 

Hennes uppsägningstid är fram till sista maj och Bonnier kommer nu att titta på olika lösningar för att hitta en ersättare. 

Under de senaste två åren har Influenceraffären växt med 800 procent för Bonnier. 

– Jag har haft fem fantastiska år på Bonnier och byggt upp den här influenceraffären. Jag har levererat mitt uppdrag och börjar känna mig lite klar. Nu har vi gått in i News med allt vad det innebär så det kändes som en naturlig tidpunkt. 

– Men som sagt jag har älskat mitt jobb och haft en fantastisk tid på Bonnier. Det är inga hard feeling eller konflikter, inget sådant som ligger till grunden för beslutet. Jag är bara redo att gå vidare och göra något nytt. 

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bonnier Magazines Brands

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News