Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Hon tar över Komm

Publicerad: 31 augusti 2020, 10:00

Från och med i morgon tisdag går Linda Nilsson, i dag tillförodnad, in som vd för Sveriges Kommunikationsbyråer. Till höger ordförande Helena Westin.

Foto: Johanna Åkerberg Kassel

Nu står det klart att Linda Nilsson, i dag tillförordnad vd för Sveriges Kommunikationsbyråer, efterträder Jessica Bjurström som ordinarie.


Ämnen i artikeln:

KommJessica Bjurström

Mitt under semestermånaden juli rapporterade Dagens Media att källor uppger att Jessica Bjurström skulle sluta som vd för Sveriges Kommunikationsbyråer (Komm) efter ett decennium på posten.

Sen var det tyst ett tag. Men två veckor senare bekräftade Jessica Bjurström, som varit tjänstledig sedan sedan hösten 2018, att hon lämnar Komm för Kungliga Automobil Klubben (KAK)

LÄS OCKSÅ: Bekräftat: Jessica Bjurström lämnar Komm för KAK

Nu har Komms styrelse utsett Jessica Bjurströms efterträdare. Och det blir Linda Nilsson, som varit tillförordnad vd under Jessica Bjurströms tjänstledighet, som permanentas.

– Linda har under sin tid som tillförordnad vd överträffat alla förväntningar och levererat såväl resultat som nöjda medlemmar, säger Komms styrelseordförande Helena Westin i ett pressmeddelande.

Linda Nilsson har haft olika roller på Komm sedan 2008, bland annat som kanslichef och vice vd.

– Jag är glad och ödmjuk över att ha fått det här förtroendet. Som bransch genomgår vi just nu en prövande period, men jag är övertygad om att kreativ kommunikation spelar en viktig roll i ekonomins återhämtning, säger Linda Nilsson i en kommentar.

Formellt tillträder Linda Nilsson tisdagen den 1 september.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

KommJessica Bjurström

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev