Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Hon leder Guldnyckeln 2019

Publicerad: 12 mars 2019, 12:15

Radioprofilen Emma Knyckare leder Guldnyckeln 2019.

Foto: Press

Radioprofilen Emma Knyckare blir konferencier när Guldnyckelns vinnare koras i slutet av mars.


Ämnen i artikeln:

GuldnyckelnSwedma

Den 27 mars utses vinnarna i Guldnyckeln 2019, branschtävlingen för direkt- och datadriven kommunikation. I år delas guldnycklarna ut för 37:e året i rad, och prisutdelningen brukar ge en liten föraning om hur resten av tävlingsåret kommer se ut.

– Vi brukar säga att vi är ”Först med det bästa”, eftersom Guldnyckeln är årets första stora kommunikationstävling. Lyckas man i Guldnyckeln brukar det också gå bra i de andra tävlingarna, kommenterar Michaela Pålsson, projektledare på Swedma som arrangerar Guldnyckeln.

Konferencier i år blir Emma Knyckare, som varit programledare för bland annat ”Morgonpasset” och ”Tankesmedjan” i P3. År 2013 var hon programledare för ”Musikhjälpen” och samma år fick hon sitt eget radioprogram – ”Knyckare i P3”. Det senaste året hann hon ge ut en bok om föräldraskap och arrangera Statement Festival, den första mansfria festivalen som också blev ett inlägg i debatten om sexuella övergrepp, skriver Swedma i ett pressmeddelande.

Michaela Pålsson:

– På Emmas cv står det bland annat radiopratare, programledare, konferencier, teaterapa, galavärd, skribent och festivalarrangör. Jag skulle också vilja lägga till modern kreatör och kommunikatör. Hon kommer att göra kvällen oförglömlig.

Guldnyckeln hålls i år på Münchenbryggeriet i Stockholm.

 

 

Janne Naess

Reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

GuldnyckelnSwedma

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev