Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Hon blir marknadsdirektör på Ica

Publicerad: 8 januari 2020, 13:10

Josefin Lundmark är ny marknadsdirektör på Ica.

Josefin Lundmark permanentas som marknadsdirektör på Ica, efter att ha varit tillförordnad sedan i höstas.


Ämnen i artikeln:

ICATelia

Josefin Lundmark har jobbat på Ica i nästan sju år. Innan hon blev tillförordnad marknadsdirektör var hon chef för varumärke och media, och har innan dess arbetat som bland annat marknadsdirektör inom Telia.

– Josefin Lundmark är en omtyckt kollega och stark ledare, och hennes kunskap inom marknad och försäljning, varumärke och kundinsikt kommer att bidra till hela Ica och vara väsentlig för att fortsätta utveckla marknadsfunktionen. Det känns därför väldigt bra att Josefin fortsätter i denna viktiga roll, säger Anders Svensson, vd på Ica Sverige, i ett pressmeddelande.

Josefin Lundmark ersätter Gunilla Asker, som slutade i somras efter bara ett år på posten.

– Jag är otroligt glad över att få fortsatt förtroende, men också självklart ödmjuk inför uppdraget. Ica är ett fantastiskt företag, och att tillsammans med en stark marknadsavdelning få fortsätta bygga Icas varumärke och bidra till Ica-butikernas utveckling är en stor förmån, säger Josefin Lundmark i pressmeddelandet.

LÄS ÄVEN:
Gunilla Asker ny marknadsdirektör för Ica
Därför lämnar Mats Liedholm Ica för Fazer 

Madeleine Nilsson

Reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

ICATelia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News