Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Hemnet hyllar branschprofiler med hus av mässing

Publicerad: 18 juni 2019, 06:20

Galan Guldhemmet har premiär i mars 2020.

Hemnet lanserar galan Guldhemmet på Grand Hotel i Stockholm. Med det vill man uppmärksamma landets fastighetsmäklare och bostadsutvecklare.


Ämnen i artikeln:

Hemnet

Varje vecka besöker 2,8 miljoner svenskar Hemnet i jakt på en ny bostad eller bara smutta bostadsdrömmar, i största allmänhet. 

Nu vill bostadsajten, som sedan 2016 ägs av riskkapitalbolaget General Atlantic, hylla de som driver branschen – mäklarna och bostadsutvecklarna. Dels genom att använda statistik och dela ut priser baserat på det – dels genom juryutnämnda priser. 

– Hemnet har en roll i majoriteten av de bostadsköp och försäljningar som sker i Sverige och nu vill vi använda all den kunskap och data vi har för att uppmärksamma bostadsbranschen på ett litet nytt sätt, säger ​Cecilia Beck-Friis​ vd på Hemnet, i en kommentar. 

Första Guldhemmet-galan äger rum i mars 2020 i Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm, som tar 300 gäster. 

Vilka priskategorierna blir och vem som kommer att sitta i juryn kommer att kommuniceras senare under året. Vinnarna i Guldhemmet kommer få ett hus i mässing designat av Note Design Studio. 

– Genom nomineringar och vinnare blir det ett sätt att lyfta och prata om goda insatser bland mäklare och bostadsutvecklare året om. Vi vill att Guldhemmet ska bli en samlande kraft för hela branschen, inte bara för dem som får plats på Vinterträdgården, fortsätter ​Cecilia Beck-Friis​. 

Partner för galaproduktionen är eventbyrån Ciceron.

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Hemnet

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev