Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Han blir ny digitalchef på Mindshare

Publicerad: 26 juni 2019, 06:26

Jan Montwill kommer närmast från mediebyrån Bizkit Havas.

Foto: Talitha Cicon

Medie- och kommunkationsbyrån Mindshare rekryterar Jan Montwill till rollen som Digital director.


Ämnen i artikeln:

Mindshare

Jan Montwill har sedan tidigare erfarenheter inom både mänskliga rättigheter och arbetade under några år på NEO i London, som också är en del av WPP. 

Nu senast kommer han från en roll som Digital account director på mediebyrån Bizkit Havas. 

– Jag är taggad på att vara här. Mindshare är en byrå som ligger i framkant när det gäller den digitala biten så jag ser fram emot att få vara en del av den resan, fortsätta driva den digitala affären framåt och jobba nära Clara som är en av framtidens kvinnliga ledare, säger Jan Montwill, i ett pressmeddelande. 

Clara Grelsson, vd på Mindshare:
– Vi har helt klart sett ett behov av en mera renodlad tjänst inom det här området, för att kunna fortsätta att utmana och utveckla våra kunder men även medarbetare. Med Jan som övergripande ansvarig så har vi en större möjlighet till att fortsätta vara i framkant och lyfta vårt redan vassa digitala erbjudande ytterligare en nivå. 

– Att han sedan är oerhört driven, engagerad och med en bakgrund som bland annat analytiker på EU kommissionen i Haag gör att han bidrar med ett nytt perspektiv som blir extra viktigt för Mindshare framöver.

Jan Montwill tillträdde rollen den 24:e juni och kommer också ha en plats i Mindshares ledningsgrupp.

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Mindshare

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.