Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Han är Moderaternas nya presschef

Publicerad: 19 juli 2019, 11:44

Andreas Hamrin kliver in i sin nya roll i september.

Moderaternas pressekreterare Andreas Hamrin tar klivet upp – tillträder som presschef i höst.


Ämnen i artikeln:

Moderaterna

Moderaterna har utsett Andreas Hamrin till ny presschef för partiets riksorganisation. Han är i dag anställd som pressekreterare och har bland andra arbetat för Ulf Kristersson. 

Partiets tidigare presschef Cherine Khalil lämnade posten i april för att bli biträdande presschef på Svenskt Näringsliv. 

- Andreas är precis den seniora ledare vi behöver för att utveckla pressavdelningen. Han har en lång och bred erfarenhet av press- och kommunikationsarbete både i och utanför partiet. Tillsammans ska vi jobba hårt för att ge Sverige en moderatledd regering, kommenterar Moderaternas kommunikationschef Martin Borgs.

Andreas Hamrin har arbetat som pressekreterare hos Moderaterna sedan 2015. Dessförinnan var han kommunikationschef samt presschef på Telenor i Sverige. Han har en examen i ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm och en i statsvetenskap från Stockholms universitet.

- Jag ser mycket fram mot att tillsammans med mina kompetenta kollegor få föra ut vår politik och de idéer vi tror på, säger Andreas Hamrin.

Andreas Hamrin tillträder tjänsten som presschef 1 september 2019.

Janne Naess

Reporter (Föräldraledig)

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Moderaterna

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News