Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Guld-Ebba i samarbete med Storytel

Publicerad: 1 mars 2019, 12:32

Ebba Andersson vann VM guld i stafetten i torsdags.

Foto: Wikipedia

I går tog Ebba Andersson VM-guld i skidor. Nu inleder hon ett samarbete med Storytel där hon ska dela med sig om sin vardag som elitidrottare.


Samarbetet är enligt Storytel långsiktigt. Det inleds med en 1,5 årsperiod där ljudbokstjänsten stöttar Ebba Andersson  i hennes fortsatta satsning mot världstoppen.

I samarbetet ingår att skidstjärnan delar med sig av sin vardag som elitidrottare, med boktips och berättelser. Det kan resultera i exempelvis en podcast eller en ljudboksserie som ska tas fram tillsammans med Storytels egna förlag Storytel Publishing.

– I samarbete med Ebba Andersson kommer vi skapa nytt och exklusivt innehåll som förhoppningsvis når Storytel-användarna redan under hösten 2019, säger Anders Carlén, försäljningschef på Storytel.

Ebba Andersson blev i går torsdag historisk VM-guldmedaljör när de svenska damerna vann sin första VM-stafett någonsin, i skid-VM i Seefeld. 

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.