Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Gör podd om Hemfrid – får hjälp hemma

Publicerad: 11 juli 2019, 07:51

Ida Warg och Alexander Pärleros.

Foto: Lisa Hook

Produktionsbolaget Panc Media inleder ett samarbet med Hemfrid. Makarna Alexander Pärleros och Ida Warg får hjälp av Hemfrid – influencerparet marknadsför sedan företaget i podden: ”Sånt är Livet med Hemfrid”

Ämnen i artikeln:

Alexander Pärleros

Philip Wallin

philip.wallin@dagensmedia.se


Under sex månader kommer familjen Pärleros-Warg att nyttja Hemfrids tjänster med målet att skapa en mer hållbar vardag, skriver Hemfrid  i ett pressmeddelande. 

Poddparet delar i gengäld med sig av sina upplevelser, av hur livet med RUT-tjänsteföretaget fungerar, i sina kanaler.

Samarbetet har premiär fredag den 5 juli med första aktiveringen i podcasten ”Sånt är Livet” där profilerna berättar om bakgrunden till varför de väljer Hemfrid.

– Idén bakom ”Sånt är Livet med Hemfrid” kom till på en av våra veckovisa avstämningar med Alex och Ida för att uppdatera oss om det senaste som händer i deras vardag, säger Daniel Hallén vd Panc Media, i en kommentar. 

– Vi satt och pratade om hur två influencers som lever tillsammans med ett barn, båda med förväntningar på att skapa content dag in och ut för sina kanaler, får livet att gå ihop. Det gör det ofta inte. En naturlig partner för oss blev Hemfrid som erbjuder massor av olika hushållsnära tjänster som både förenklar och effektiviserar Alex och Idas vardag.

Alexander Pärleros och Ida Warg är nöjda: 

– Tajmingen för oss med detta samarbete ligger helt rätt i tiden då vi båda släpper böcker, lanserar nya varumärken, turnerar runt om i landet så känns det skönt att kunna jobba med en superaktuell partner som kan ge oss stöttning i vardagen hemma och på kontoret. Hemfrids utbud av tjänster passar vår familj i det här skedet av livet, säger de i en kommentar. 

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev