torsdag28 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Cube värvar Richard Lindh

Publicerad: 28 november 2017, 10:02

"Influencers är den nya tidens entreprenörer och jag ser fram emot att få arbeta nära de starka profiler som vi företräder idag och samtidigt bredda agenturen med nya spännande namn", säger Richard Lind.

Influenceragenturen Cube hittar en ny talent director i Richard Lindh.

Ämnen i artikeln:

Cube

Amanda Törner

amanda.torner@dagensmedia.se


Richard Lindh har mångårig erfarenhet inom pr och kommunikation och har de senaste tre åren drivit startup-communityt The Park.

Nu värvas han till influenceragenturen Cube och blir i rollen talent director ansvarig över agenturens management.

Hans främsta fokus kommer bli att förnya och sätta strukturen i utvecklingen av agenturens management-erbjudande, samt ha ett övergripande ansvar för signering av nya profiler. Hans uppgift blir dessutom att säkerställa en tydlig strategi för profilernas resa framåt i synergi med varumärken.

– Rollen som talent director på Cube sammanfattar verkligen mina tidigare roller inom PR och kommunikation samt mina senaste tre år där jag som General Manager på The Park arbetat med att få svenska startupbolag att växa genom att sätta dem i rätt sammanhang och nätverk. Influencers är den nya tidens entreprenörer och jag ser fram emot att få arbeta nära de starka profiler som vi företräder idag och samtidigt bredda agenturen med nya spännande namn, säger Richard Lindh i ett pressmeddelande.

Cube representerar idag bland andra Janni Delér, Angelica Blick, Andreas Wijk, Anitha Schulman och Oscar Enestad.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev