tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Channel Factory plockar från Scream

Publicerad: 24 januari 2023, 10:15

Johan Fernkvist, Nordic Sales Director på Channel Factory, och Robert Björk, Nordic Managing Director på Channel Factory.

Den globala teknik- och dataplattformen Channel Factory hämtar sin nya Nordic Sales Director från mediebyrån Scream.

Ämnen i artikeln:

ScreamTV4Nyheter

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Som en del av den fortsatta ambitionen att accelerera sin tillväxt i Norden anställer den globala teknik- och dataplattformen Channel Factory Johan Fernkvist, tidigare Business Developer på mediebyrån Scream, som Nordic Sales Director.

Johan Fernkvist, som har arbetat tre decennier i mediebranschen bland annat som försäljnings- och affärschef på TV4-gruppen samt partner på Ebiquity, är entusiastisk inför att nu ansluta till Channel Factory.

– Jag ser fram emot att få arbeta med vårt kompetenta nordiska team för att effektivisera våra kunders annonsering. Med tanke på de globala videoaktörernas starka tillväxt, ligger kontextuell annonsering helt rätt i tiden, säger han i ett pressmeddelande.

Trots det ekonomiskt utmanande läget planerar Channel Factory att växa med 50 procent under 2023.

– Jag är oerhört glad över att Johan börjar hos oss. Han har gedigen erfarenhet från stora bolag inom mediebranschen, och hans kunskap kommer vara otroligt värdefull för oss, säger Robert Björk, Nordic Managing Director på Channel Factory, i en kommentar.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev