Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Breddar bemanningsutbudet – mot byråer

Publicerad: 11 april 2019, 06:22

Ryska posten breddar och tillsätter marknadschef, Caroline Hagen från konsultföretaget CBRE.

Bemanningsföretaget Ryska posten breddar sitt utbud till att även fokusera på ekonomi, HR, marknad och seniora byråassistenter. Till det anställs Caroline Hagen som ny marknadschef.


Ryska Posten bemanning förmedlar traditionellt bemanning till kontorsservicetjänster. Nu breddar företaget sitt utbud och siktar bland annat in sig på marknad och seniora byråassistenter. 

I linje med expansionen tillsätter man Caroline Hagen, senast på konsultföretaget CBRE, som ny marknadschef. Detta för att stärka bolagets digitala kommunikation

– Rekryteringen av Caroline är en del i vår offensiva satsning av att ta ytterligare marknadsandelar i bemanningsbranschen. Vi ser det som en självklarhet att ha en digitalt driven Marknadschef på plats som kan påverka och förstå samtliga steg i kundresan. Och med det underbygga vår väg framåt med data där vi kliver från den traditionella marknadsföringen, säger Johan Iggbom, vd på Ryska posten, i ett pressmeddelande. 

– Jag tror att jag kan ha nytta av att ha jobbat på kundsidan, jag har förståelse för hur kunden tänker, säger Caroline Hagen.

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News