Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Marknadsföring

Åkestam tappar Pause Ljud & Bild – efter 19 år

Fredrik Hjelmquist är vd på Pause Ljud & Bild.

Hifi-butiken Pause Ljud & Bild och Åkestam Holst går nu skilda vägar – efter ett 19 år långt samarbete. Den nystartade byrån Backroad är de som tar över uppdraget.


Publicerad 2019-05-01 06:00

Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

Dela artikeln:

Samarbetet har kantats av bland annat 4 guldägg och 10 silverägg. 

– Det har varit en rolig tid med Åkestam Holst. Det har varit inspirerande att följa och vara en del av byråns utveckling under så många år. Men nu känner vi att det är läge att prova något nytt efter dessa år, säger Fredrik Hjelmquist, vd på Pause Ljud & Bild. 

Backroad och Pause Ljud & Bild gör nu sitt första projekt tillsammans, ”Pause-boten”. I kampanjen kan felparkerande bilister använda sin betalda p-bot som värdecheck när de köper ett par högtalare i butiken. 

– Att komma till sin bil och se en gul lapp i vindrutan är förknippat med ångest. Det finns ingen som tycker det är roligt, även om man har förtjänat boten. Däremot uppskattar folk riktigt bra ljud, och det är vad vi vill kunna erbjuda alla ångestfyllda bilister i stället, säger Pause Ljud & Bilds VD, Fredrik Hjelmquist.

Backroad startades av Erik Ström, som tidigare jobbat på Round & Round och Åkestam Holst. 

John Söderberg

Reporter

john.soderberg@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.