torsdag9 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Marie Schnell Carlén till Lynxeye

Publicerad: 27 augusti 2018, 11:32
Uppdaterad: 27 augusti 2018, 11:32

Marie Schnell Carlén, tidigare vd för McCann, till Lynxeye. Foto: Janne Naess

McCanns tidigare vd blir senior client director hos Lynxeye.

Ämnen i artikeln:

McCannLynxeye

HF


Det var i augusti förra året som McCanns vd samt koncernchef Marie Schnell Carlén lämnade sina uppdrag på byrån. Enligt Resumé lämnade hon byrån då arbetet inte gick att kombinera med familjelivet.

Med över 20 års erfarenhet inom reklam och marknadsföring går Marie Schnell Carlén över till Lynxeye, där hon blir senior client director.

– Lynxeye har länge toppat listan över företag jag skulle vilja arbeta på och varumärkesstrategi är det område jag brinner mest för, så det här jobbet känns som en perfekt matchning, säger Marie Schnell Carlén, i ett pressmeddelande.

Under tiden på McCann har hon, förutom att styra byrån, även varit strategisk projektledare för kunder som SEB, Tre och Nordea.

– Vi tycker att Marie har en spännande profil med senior erfarenhet av att jobba med förändringsarbete i stora bolag, både marknadsmässigt och kommunikativt. Hon kommer in med kompletterande erfarenheter som vi tror kan vara värdefulla i vårt arbete med att driva syftesdriven förändring i samarbete med våra kunder, säger Christian Ihre, grundare av Lynxeye.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev