måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Måns Zelmerlöw frontar Betsson

Publicerad: 11 september 2017, 09:55
Uppdaterad: 11 september 2017, 15:04

Spelbolaget Betsson ingår långsiktigt samarbete tillsammans med artisten.

Ämnen i artikeln:

BetssonMåns Zelmerlöw

HF

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Artisten och programledaren Måns Zelmerlöv ingår ett längre samarbete med Betsson. Företaget har sedan tidigare knytit till sig simstjärnan Sarah Sjöstrom och tillsammans kommer de fungerar som varumärkets frontfigurer.

Artisten har sedan tidigare arbetat med Betsson men lanseringen av en ny tv-reklam blir startskottet på ett mer långsiktigt och djupgående samarbete.

– Jag har hittills haft otroligt kul när vi samarbetat. Jag har tagit simmärken, lärt Sarah Sjöström dansa och specialskrivit en låt som jag är otroligt stolt över. Så när jag fick frågan om att bli Betssons nya ambassadör tackade jag ja direkt. Jag älskar utmaningar så tävlingsmänniskan i mig ser fram emot att se vad vi ska hitta på ihop framöver, säger Måns Zelmerlöw, i en kommentar.

Stefan Bladh, marknadsspecialist på Betsson:

– Sport och tävling, men också underhållning är något vi brinner för, och Måns personifierar allt som är Betsson. Extra kul är att han, precis som vi, älskar utmaningar och vi kan lova mer av den varan framöver. Vi tror och hoppas att vi tillsammans med Måns kommer göra vardagen lite roligare.

MAG5 Content AB är namnet på produktionsbolaget som producerat reklamfilmen.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev