Måns Zelmerlöw frontar Betsson

Spelbolaget Betsson ingår långsiktigt samarbete tillsammans med artisten.

Artisten och programledaren Måns Zelmerlöv ingår ett längre samarbete med Betsson. Företaget har sedan tidigare knytit till sig simstjärnan Sarah Sjöstrom och tillsammans kommer de fungerar som varumärkets frontfigurer.

Artisten har sedan tidigare arbetat med Betsson men lanseringen av en ny tv-reklam blir startskottet på ett mer långsiktigt och djupgående samarbete.

– Jag har hittills haft otroligt kul när vi samarbetat. Jag har tagit simmärken, lärt Sarah Sjöström dansa och specialskrivit en låt som jag är otroligt stolt över. Så när jag fick frågan om att bli Betssons nya ambassadör tackade jag ja direkt. Jag älskar utmaningar så tävlingsmänniskan i mig ser fram emot att se vad vi ska hitta på ihop framöver, säger Måns Zelmerlöw, i en kommentar.

Stefan Bladh, marknadsspecialist på Betsson:

– Sport och tävling, men också underhållning är något vi brinner för, och Måns personifierar allt som är Betsson. Extra kul är att han, precis som vi, älskar utmaningar och vi kan lova mer av den varan framöver. Vi tror och hoppas att vi tillsammans med Måns kommer göra vardagen lite roligare.

MAG5 Content AB är namnet på produktionsbolaget som producerat reklamfilmen.

Hanna Frick

Reporter

Publicerad 2017-09-11 09.55Uppdaterad 2017-09-11 15.04

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: