Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Marknadsföring

Manifest expanderar till Stockholm

Publicerad: 7 December 2016, 12:44
Uppdaterad: 7 December 2016, 13:42

Manifest Stockholm blir kommunikationsbyråns andra del i sin internatioella expansion. Sedan tidigare har byrån, med huvudkontor i London, även ett New York-kontor.


Kommunikationsbyrån Manifest har sitt säte i London och när byrån nu öppnar kontor i Stockholm blir det Manifests andra internationella verksamhet efter New York-filialen.

I Sverige drivs Manifest av vd:n och grundaren Alex Myers samt två nyförvärv, Anna Karlsson och Josefine Hedlund, som dessutom blir medgrundare.

– Det är helt rätt tid att introducera en ny sorts byrå till den svenska marknaden. Jag tycker att PR-industrin här kan vara något traditionell i dess struktur; men vi hör att många av de mest intressanta varumärkena i landet är redo för en ny era av kreativitet, integration och innovation, säger Anna Karlsson, i ett pressmeddelande.

Det nya kontoret startar upp med fyra anställda och kommer att ledas av just Anna Karlsson och Josefine Hedlund som båda ansluter efter en tid som frilansande konsulter inom pr och kommunikation inom såväl konsument som business-to-business.

Manifest Stockholm öppnar med sex kunder: Houdini Sportswear, The Swedish Cider Company, Military Work, Innis & Gunn, Slättö och Haugen-gruppens jordnötssmör Green Choice.

– Effekten av det vi gör tillsammans med våra kunder är inte enbart att hjälpa dem konkurrera i sin industri, utan att omdefiniera den för alltid. Vårt mission på Manifest är att hjälpa varumärken att göra världen till det bättre, och det är ett privilegium att ta det till Skandinavien som medgrundare till Manifest Stockholm, kommenterar Josefine Hedlund.

Om Manifest

Manifest Stockholm är ett dotterbolag till Manifest Group, ett företag som formades när Alex Myers tog över Manifest London och Manifest New York tidigt 2016. Byrån startade i Alex Myers vardagsrum och har fortsatta planer på att fortsätta den internationella expansionen till Sydafrika och Australien innan 2020.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.