Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Marknadsföring

Louisa Blomstrand lämnar Gant för Interflora

Publicerad: 6 Mars 2018, 08:05
Uppdaterad: 6 Mars 2018, 08:05

Louisa Blomstrand blir ny marknadschef på Interflora.

Interflora får ny marknads- och e-handelschef när Louisa Blomstrand rekryteras till blomsterbolaget.


Ämnen i artikeln:

InterfloraGant

Louisa Blomstrand blir ny marknads- och e-handelschef på blomsterbolaget Interflora. Hon kommer senast från en roll som marknads- och kommunikationschef för Sverige och e-handelschef för Norden på klädvarumärket Gant.

Innan dess var hon global pr- och kommunikationschef på företaget och hon har även erfarenhet som pr- och kommunikationskonsult för flera livsstilsvarumärken.

– Vi är så stolta att kunna rekrytera Louisa. Hon har precis den kompetens vi har letat efter med sin breda erfarenhet inom marknad, varumärkesarbete och att driva e-handel. Hon har också en fantastisk känsla för att just revitalisera och transformera traditionella varumärken och skapa ett nytt DNA utan att tappa historien och trovärdigheten på den digitala arenan, vilket är just vad Interflora behöver, säger Nina Lindvall, vd för Interflora, i ett pressmeddelande.

Louisa Blomstrand tar även plats i Interfloras ledningsgrupp. Uppdraget blir att driva och ansvara för onlineförsäljningen samt utveckla varumärket i stort.

– Jag har ju fått förmånen att smygstarta lite, som konsult, och känna på företaget och varumärket och är nyförälskad. Det känns otroligt spännande att, tillsammans med mina nya fantastiska kollegor, få vara med på den förändringsresa Interflora befinner sig på och få möjligheten att utveckla ett så starkt och anrikt varumärke, säger Louisa Blomstrand, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag ser fram emot att förädla både Interfloras erbjudande och kundupplevelse samtidigt som vi ska stärka vår närvaro på marknaden. Att dessutom få arbeta med en så ljuvlig produkt i en bransch som står i fullständig blom är ju rena drömme.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

InterfloraGant

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.