Linda Palmgren till Stadiums styrelse

Linda Palmgren. Foto: Janne Næss

Efter vd-posten på United Influencers – Linda Palmgren tar plats i Stadiums styrelse.

Linda Palmgren tillträder från och med oktober som styrelseledamot i Stadium Groups styrelse.

– Linda har bred kompetens kring dagens medielandskap och dessutom lång erfarenhet från affärsutveckling och ledarskap. Det känns jättekul att välkomna henne i Stadium Groups styrelse från och med i oktober, säger Stadium Groups styrelseordförande Birger Lund, i ett pressmeddelande.

Det var i våras som Linda Palmgren lämnade sin roll som vd för United Influencer efter 2,5 år på posten. Anledningen var att hon inte delade bolagets syn på hur United Influencers skulle styras framöver. Innan vd-rollen på United Influencers har hon även arbetat med kommersiell radio och inom reklambranschen.

– Jag har länge varit imponerad av Stadium som är ett mycket spännande bolag med resultatorienterad kultur, starka värderingar och ett inom retail ledande hållbarhetsarbete. Det är inspirerande och mycket hedrande att ta plats i styrelsen. Jag ser mycket fram emot att bidra till bolagets fortsatta utveckling, säger Linda Palmgren, tillträdande styrelseledamot Stadium Group, i ett pressmeddelande.

Förutom Linda Palmgren sitter även grundarna Ulf och Bo Eklöf i styrelsen, vd Karl Eklöf, Jesper Schmidt, Christel Kinning och ordförande Birger Lund.

Hanna Frick

Reporter

Publicerad 2018-09-14 05.47Uppdaterad 2018-09-14 05.53

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: