Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Linda Palmgren till Stadiums styrelse

Publicerad: 14 september 2018, 05:47
Uppdaterad: 14 september 2018, 05:53

Linda Palmgren. Foto: Janne Næss

Efter vd-posten på United Influencers – Linda Palmgren tar plats i Stadiums styrelse.


Ämnen i artikeln:

Linda PalmgrenStadium

Linda Palmgren tillträder från och med oktober som styrelseledamot i Stadium Groups styrelse.

– Linda har bred kompetens kring dagens medielandskap och dessutom lång erfarenhet från affärsutveckling och ledarskap. Det känns jättekul att välkomna henne i Stadium Groups styrelse från och med i oktober, säger Stadium Groups styrelseordförande Birger Lund, i ett pressmeddelande.

Det var i våras som Linda Palmgren lämnade sin roll som vd för United Influencer efter 2,5 år på posten. Anledningen var att hon inte delade bolagets syn på hur United Influencers skulle styras framöver. Innan vd-rollen på United Influencers har hon även arbetat med kommersiell radio och inom reklambranschen.

– Jag har länge varit imponerad av Stadium som är ett mycket spännande bolag med resultatorienterad kultur, starka värderingar och ett inom retail ledande hållbarhetsarbete. Det är inspirerande och mycket hedrande att ta plats i styrelsen. Jag ser mycket fram emot att bidra till bolagets fortsatta utveckling, säger Linda Palmgren, tillträdande styrelseledamot Stadium Group, i ett pressmeddelande.

Förutom Linda Palmgren sitter även grundarna Ulf och Bo Eklöf i styrelsen, vd Karl Eklöf, Jesper Schmidt, Christel Kinning och ordförande Birger Lund.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Linda PalmgrenStadium

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.