Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Linda Nyberg ny marknadschef på Apoteket

Publicerad: 17 augusti 2017, 11:00
Uppdaterad: 18 augusti 2017, 09:25

Linda Nyberg blir Apotekets marknadschef.

Apoteket värvar den tidigare tv-profilen till sin marknadsavdelning.


Ämnen i artikeln:

Apoteket

Från och med i höst kommer journalisten och kommunikatören Linda Nyberg att ansvara för Apotekets externa och interna kommunikation. Nyberg, som tidigare varit på kanaler som TV3, TV4, SVT och Al-Jazeera, blir företagets nya marknads- och kommunikationschef. Hon kommer senast från hygienbolaget Essity, tidigare SCA. Dessförinnan var hon kommunikationsdirektör på medecinteknikföretaget Bactiguard.

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Linda Nyberg till Apoteket. Hon har stor erfarenhet både från medievärlden och från näringslivet och kommer att bli en viktig kraft när vi fortsätter att satsa för att stärka vår position som marknadsledare, utveckla våra erbjudanden och kommunicera med våra kunder, säger Apotekets marknadsdirektör Eric Lundberg, i ett pressmeddelande.

– Hälsa och läkemedel berör och engagerar många och är viktiga frågor för hela samhället. Det ska bli mycket inspirerande att få arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken där människors hälsa och välbefinnande är i fokus, säger Linda Nyberg, i en kommentar.

Nyberg tillträder sin nya tjänst den 1 oktober.

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Apoteket

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.