Lagerbäck och Macksey lämnar Vera&John

2017-06-14 07:00  

Både pr-chefen och marknadsdirektören slutar samtidigt: "Ingen av oss kände att flytt till Malta var ett alternativ".

I samband med en omorganisation kommer flera tjänster att försvinna från Vera&Johns kontor i Stockholm.

Istället ska de flyttas till huvudkontoret på Malta.

Det innebär att både Max Lagerbäck, pr-chef, och Paul Macksey, marknadsdirektör, lämnar bolaget.

– Ingen av oss kände att en flytt till Malta var ett alternativ. Vi tycker för mycket om våra barn, familjer och det svenska klimatet för att på allvar överväga erbjudandet. Men vi skiljs som vänner och vi önskar självklart företaget all lycka framöver, säger Paul Macksey. 

Vad har ni lärt er av spelbranschen och Vera&John?

- Att det är en mycket ung bransch, fylld av lycksökare och galna infall. Men också, i vissa fall, av exempellös lönsamhet och framgång. Med kommande omregleringar och minskade marginaler kommer vissa företag i branschen tvingas bli mer professionella. För några kommer det troligtvis bli en mycket smärtsam process, säger Max Lagerbäck.

Vad ska ni göra nu?

– Efter sommarlovet är jag redo för nya roliga utmaningar. Vi får se vad det blir, men en sak är klar – blodpuddingen måste som alltid ställas på bordet, säger Max Lagerbäck.

Som Dagens Media tidigare berättat har duon bland annat lanserat ett samarbete mellan Vera&John och Live Nation, och släppt en specialskriven version av Vikingarnas låt "Länge leve kärleken"

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt