Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Zlatan och Vitamin Well avslutar samarbete

Publicerad: 10 januari 2018, 09:57
Uppdaterad: 10 januari 2018, 12:43

Zlatan Ibrahimovic och Vitamin Well har prisats för sina kampanjer, men efter fyra år blir det inget nytt avtal mellan parterna.


Ämnen i artikeln:

Zlatan IbrahimovicVitamin Well

Sedan 2014 har Zlatan Ibrahimovic och Vitamin Well haft ett uppmärksammat samarbete. Dagens Media har tidigare skrivit om kampanjfilmerna Zlatan@work, som utsågs till årets bästa kampanj på Inhousegalan 2016.

Nu avslutas samarbetet mellan Zlatan Ibrahimovic och Vitamin Well, som just nu inte har några planerade aktiviteter eller kampanjer under våren, vilket Expressen var först med att berätta om. Däremot utesluter dryckesföretaget inte ett samarbete i framtiden.

Kommer det här påverka marknadsföringen negativt?

– Nej, jag ser inte varför det skulle göra det. Vi har massor spännande saker framöver med roliga samarbeten och spännande kampanjer, säger Mikael Lindgren, kommunikationschef på Vitamin Well, till Dagens Media.

Har ni knytit några nya samarbetspartners?

– Vi satsar hårt inför 2018 och det kommer att bli ett spännande år. Vi har väldigt många spännande lanseringar och samarbeten. Nyligen släppte vi nyheten om att Kosovare Asllani blir ny samarbetspartner.

Förutom Kosovare Asllani har Vitamin Well inlett samarbete med bland annat Bella Gulldén, Stina Nilsson och Calle Halfvarsson.

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.