torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Zlatan bjuder på sig själv i ny kampanj

Publicerad: 5 december 2017, 10:31

Nu är det dags igen: Zlatan gör humoristiskt inspel i reklamfilm. Den här gången för det egna klädmärket A-Z.

Ämnen i artikeln:

ZlatanZlatan IbrahimovicKampanj

AH

Alex Hartelius

dagensmedia.redaktion@almamedia.fi


Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Zlatan har tidigare synts i Vitamin Wells reklamfilmer "Zlatan @ Work". Med humoristisk ton har han chockat jobbsökande genom att agera arbetsintervjuare. Han har även drivit med ett cykelbud som i tanken motvilligt tagit emot Vitamin Well-flaskor, men till det yttre varit fast besluten att hålla sig på god fot med Zlatan. "Zlatan @ Work" prisades 2016 på Inhousegalan för årets bästa kampanj.

Zlatan har även synts i reklamfilmer för Volvo, där hans egna version av Sveriges nationalsång kunnat höras av de snöfyllda landskapen.

I en ny reklamfilm för Zlatans egna klädmärke A-Z bjuder fotbollsstjärnan återigen upp till show. Med självdistans citererar han sig själv i uttalanden som han gjort under åren, och parafraserar för att återge en mer ödmjuk bild av sig själv.

Han har tidigare lagt upp inlägg på sociala medier där han jämför sin persona med ett lejon. Citat som: "Lions don´t compare themselves to humans" och "Animal recognizes animal" har fått folk att undra vad Zlatan egentligen håller på med.

Allt det här får nu sin förklaring när de nya reklamfilmerna till klädmärket A-Z lanseras, där produkter anspelar på dessa citat.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev