Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Zlatan bjuder på sig själv i ny kampanj

Publicerad: 5 december 2017, 10:31
Uppdaterad: 5 december 2017, 12:11

Nu är det dags igen: Zlatan gör humoristiskt inspel i reklamfilm. Den här gången för det egna klädmärket A-Z.


Ämnen i artikeln:

Zlatan Ibrahimovic

 

Zlatan har tidigare synts i Vitamin Wells reklamfilmer "Zlatan @ Work". Med humoristisk ton har han chockat jobbsökande genom att agera arbetsintervjuare. Han har även drivit med ett cykelbud som i tanken motvilligt tagit emot Vitamin Well-flaskor, men till det yttre varit fast besluten att hålla sig på god fot med Zlatan. "Zlatan @ Work" prisades 2016 på Inhousegalan för årets bästa kampanj.

Zlatan har även synts i reklamfilmer för Volvo, där hans egna version av Sveriges nationalsång kunnat höras av de snöfyllda landskapen.

I en ny reklamfilm för Zlatans egna klädmärke A-Z bjuder fotbollsstjärnan återigen upp till show. Med självdistans citererar han sig själv i uttalanden som han gjort under åren, och parafraserar för att återge en mer ödmjuk bild av sig själv.

Han har tidigare lagt upp inlägg på sociala medier där han jämför sin persona med ett lejon. Citat som: "Lions don´t compare themselves to humans" och "Animal recognizes animal" har fått folk att undra vad Zlatan egentligen håller på med.

Allt det här får nu sin förklaring när de nya reklamfilmerna till klädmärket A-Z lanseras, där produkter anspelar på dessa citat.    

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Zlatan Ibrahimovic

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.