Zlatan bjuder på sig själv i ny kampanj

2017-12-05 11:31  

Nu är det dags igen: Zlatan gör humoristiskt inspel i reklamfilm. Den här gången för det egna klädmärket A-Z.

 

Zlatan har tidigare synts i Vitamin Wells reklamfilmer "Zlatan @ Work". Med humoristisk ton har han chockat jobbsökande genom att agera arbetsintervjuare. Han har även drivit med ett cykelbud som i tanken motvilligt tagit emot Vitamin Well-flaskor, men till det yttre varit fast besluten att hålla sig på god fot med Zlatan. "Zlatan @ Work" prisades 2016 på Inhousegalan för årets bästa kampanj.

Zlatan har även synts i reklamfilmer för Volvo, där hans egna version av Sveriges nationalsång kunnat höras av de snöfyllda landskapen.

I en ny reklamfilm för Zlatans egna klädmärke A-Z bjuder fotbollsstjärnan återigen upp till show. Med självdistans citererar han sig själv i uttalanden som han gjort under åren, och parafraserar för att återge en mer ödmjuk bild av sig själv.

Han har tidigare lagt upp inlägg på sociala medier där han jämför sin persona med ett lejon. Citat som: "Lions don´t compare themselves to humans" och "Animal recognizes animal" har fått folk att undra vad Zlatan egentligen håller på med.

Allt det här får nu sin förklaring när de nya reklamfilmerna till klädmärket A-Z lanseras, där produkter anspelar på dessa citat.    

Alex Hartelius

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt