Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Zlatan bildar team med Dressmann: "Ett företag för folket"

Publicerad: 15 december 2014, 13:11
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:08

Ska utveckla eget sportsegment hos herrklädes-kedjan.


Fotbollstjärnan Zlatan Ibrahimovic och Dressmann har tecknat ett långsiktigt samarbetsavtal. Detta sker genom det nystartade bolaget Varner Ibrahimovic AS.

Tanken är att Zlatan ska ta fram ett eget sportvarumärke för klädkedjan.

– För mig är det stort att starta ett bolag inom sport tillsammans med Dressmann. Deras företagskultur och vinnarmentalitet matchar mig perfekt, att de dessutom är ett företag för folket gjorde valet av partner enkelt för mig, kommenterar Zlatan samarbetet i ett pressmeddelande.

Dressmann är en del av norska Varner-Gruppen och har totalt 380 butiker i Norge, Sverige, Finland, Island och Tyskland. Exakt hur Zlatans Dressman-varumärke ska se ut är i dagsläget inte känt. Dressmanns vd Petter Varner är dock mycket nöjd med uppgörelsen.

– Vi är otroligt stolta över att ha kopplat till oss en av världens största idrottsstjärnor. Hans prestationer på fotbollsplanen talar för sig själv, och vi har stor respekt för hans engagemang och värderingar, säger Petter Varner i pressmeddelandet.

Nyligen skrev Zlatan på som ambassadör för vitamindrycken Vitamin Well. Han har även gjort en mycket uppmärksammad reklam för Volvo, gjord av Forsman & Bodenfors.

LÄS ÄVEN:

 

Anton Andersson

anton.andersson@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev