Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag04.06.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Zara Larsson ska peppa skolelever

Publicerad: 1 Februari 2017, 08:50
Uppdaterad: 1 Februari 2017, 12:44

Zara Larsson inleder samarbete med My Academy.

Popstjärnan coachar ungdomar tillsammans med läxföretaget My Academy.


Ämnen i artikeln:

Zara Larsson

Popstjärnan Zara Larsson har inlett ett samarbete med läxhjälpsföretaget My Academy. Zara Larsson som själv är elev hos företaget brevid sin artistkarriär – ska tillsammans med sin studiecoach göra fem program som motiverar elever och lyfter skolfrågor.

- Samarbetet med My Academy känns roligt och viktigt. Om jag på något sätt kan bidra till att fler elever tror på sig själva och vågar ta steget att satsa på vad de vill, så är det förstås jättekul, säger Zara Larsson i ett pressmeddelande.

Kampanjen har som syfte att lyfta frågor som är viktiga för unga; att få elever att tro på sig själva, vara sig själva och våga gå sin egen väg.

Tillsammans med sin studiecoach Hugo reder hon i fem webbsända avsnitt ut begreppen på ett lättillgängligt sätt. Avsnitten handlar om mål, självförtroende, studieteknik, förebilder och talang, och ger en inblick i hur deras arbete går till. Hugo ger också tips som enkelt går att ta med sig vidare.

- Zara har varit med My Academy i flera år och att hon vill låna ut sin röst till frågor vi båda tycker är viktiga är fantastiskt. Det är inspirerande att följa Zara genom gymnasiet samtidigt som hon bygger en karriär som artist, säger My Academys Marknadschef, Cecilia Bratt.

Hon fortsätter:

- Zara står för en inspirerande ”can-do”-attityd som rimmar väl med det My Academy tror på och som våra studiecoacher och elever jobbar med varje dag. Att få hjälp av Zara att sprida detta budskap är häftigt, säger Cecilia Bratt.

Samarbetet som går under namnet ”Ta Steget” har  producerats av byrån Nice One. Filmerna kommer att visas på My Academys sajt och facebooksida.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Zara Larsson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.