Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Wenström mot Jihde i välgörenhetskampanj

Publicerad: 7 december 2012, 08:34
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:02

I dag startar Viasat Fotbolls Ola Wenström och Viasat Hockeys Niklas Jihde varsin julinsamling till förmån för Barncancerfonden.


Ämnen i artikeln:

Cohn WolfeViasat

Julinsamlingen är utformad som en tävling mellan såväl fotbollen och hockeyn som mellan Ola Wenström och Niklas Jihde. På Facebook, Twitter och på Viasats hemsida kan man följa deras insamlingar i två veckor framöver, fram till den 21 december.

– För oss är det här jätteviktigt och vi vill på alla sätt vi kan bidra till Barncancerfonden. En julinsamling med sporten tyckte vi kunde vara ett bra sätt att sprida information och även uppmana till att bidra till forskningen kring barncancer, säger Jonas Karlén, vd Viasat Sverige, i ett pressmeddelande.

Sommaren 2011 inledde Viasat arbetet att installera fler tv-kanaler på Sveriges cancercentrum för barn och sedan juni 2012 skänker dem 10 kronor per sålt abonnemang till forskning om barncancer. Det var också deras långsiktiga arbete med Barncancerfonden som gav dem vinsten i EEA:s CSR-kategori.

Julinsamlingen har tagits fram tillsammans med Cohn & Wolfe.

Sofia Hvenström

Ämnen i artikeln:

Cohn WolfeViasat

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.