Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag24.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Way Out West släpper nya bokningar – på landets centralstationer

Publicerad: 16 April 2014, 13:21
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:40

Under tio minuter imorgon kommer Göteborgsfestivalen Way Out West att släppa namnen på sex nya artister på centralstationer runt om i landet.


Way Out West blixtkampanjar i tjugofem svenska städer imorgon bitti mellan klockan 08:00 och tio minuter framåt.

Då kommer redan klara samt sex nya artister för festivalen att släppas och visas i rörlig film på bildskärmar på centralstationer runt om i landet.

"Vi vet att det är mycket folk som åker kollektivt och är i omlopp på stationen på morgonen. Så istället för att enbart släppa artisterna som vanligt gör vi något roligt av det", skriver Joel Borg, marknads- och pr-ansvarig på Luger, i ett mejl till Dagens Media.

Syftet är att personer på stationerna ska fota artisterna och lägga upp bilderna på Instagram under hashtaggen #wowgbg och få en chans att vinna festivalbiljetter.

Idén bakom kampanjen står Luger själva för internt.

I följande städer kommer artisterna visas:

GöteborgStockholmLinköpingMalmöLundSundsvallUppsalaSkövdeBoråsHelsingborgÖstersundGävleHässleholmHalmstadEskilstunaÖrebroKarlstadFlemingsbergNorrköpingJönköpingVäxjöBorlängeVästerås

Andrea Svanberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.