Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Volvo släpper nytt reklam-stunt

Publicerad: 30 November 2015, 08:17
Uppdaterad: 9 December 2015, 10:27

Efter The Epic Split och The Hamster Stunt – nu släpper Volvo nästa test.


Ämnen i artikeln:

Volvo

Efter The Epic Split och The Hamster Stunt släpper nu Volvo Lastvagnars ett nytt test. I den nya reklamfilmen utsätts lastbilen Volvo FMX för vad de kallar "ett av de hårdaste kraftproven någonsin".

– Under året har vi lanserat flera nya funktioner till Volvo FMX som bidrar till att lastbilen är helt oslagbar när det gäller styrka och framkomlighet i utmanande miljöer. För att människor ska få upp ögonen för hur mycket lastbilen faktiskt klarar av utsätter vi den nu för det tuffaste testet vi kan tänka oss, säger Ingela Nordenhav, global marknads och kommunikationschef på Volvo Lastvagnar i ett pressmeddelande.

Vad det nya testet egentligen går ut på avslöjas den tredje december då filmen har premiär på Volvo Lastvagnars Youtube-kanal. Videon "Look who's driving" är den sjunde i ledet i Volvo Lastvagnars livetestserie, som startades 2012. Tidigare tester i livetestserien är bland annat The Epic Split och The Hamster Stunt. Meningen med livetestserien är att visa upp vad Volvos lastbilar klarar genom att låta dem genomgå spektakulära tester.

Frida Nygren

frida.nygren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Volvo

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.