Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag05.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Voddler bjuder på film - om du passerar videobutik

Publicerad: 12 December 2011, 13:34
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:47

VOD-tjänsten Voddler bjuder alla som passerar en videobutik på en gratis onlinefilm i en mobilkampanj - men bara till dem som inte går in i butiken.


Ämnen i artikeln:

Voddler

Filmtjänsten Voddler bjuder på en gratis onlinefilm till alla som går förbi en videobutik eller en videohylla i en närbutik.

Mobilkampanjen görs i samarbete med Rabbles geopositionerings-app, som går ut på att lista erbjudanden från närliggande butiker. Eftersom Voddler inte har några butiker får konkurrerande videobutiker bli riktmärken i kampanjen.

- Vi vill lyfta fram våra mobila appar, men framför allt är kampanjen menad att lyfta video-on-demand som ett alternativ till din fysiska hyrfilm. Det är enklare, snabbare och lättare än att gå ned till butiken, och dessutom slipper du sedan gå tillbaka med filmen efteråt, säger Anders Sjöman, kommunikationschef på Voddler, i ett mejl till dagensmedia.se.

Kampanjen startar i dag och pågår fram till julhelgen.

Synnöve Almer

Ämnen i artikeln:

Voddler

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.