Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Vitamin Well byter Zlatan mot ny fotbollsstjärna

Publicerad: 29 januari 2018, 14:17
Uppdaterad: 29 januari 2018, 14:39

Kosovare Asllani. Foto: Skärmbild från Vitamin Wells nya reklamfilm.

Vitamin Well vill lyfta fram vikten av förberedelser i första reklamen med nya fotbollsstjärnan.


Ämnen i artikeln:

Vitamin WellZlatan Ibrahimovic

Efter fyra år och en rad kampanjpriser kom i slutet på förra året beskedet att Zlatan Ibrahimovic och Vitamin Well går skilda vägar.

I livet efter Zlatan lägger nu vitamindrycksföretaget fokus på nästa lansering. Reklamkonceptet "Vitamin Well Prepare" ska lyfta viken av förberedelser.

– Oavsett om du ska springa ett lopp, hålla en presentation för ledningsgruppen eller äta middag med svärföräldrarna är förberedelser avgörande. Prepare är laddad med koffein och viktiga vitaminer och mineraler, allt du behöver för att behålla fokus och skärpan som krävs, skriver Vitamin Well i ett pressmeddelande.

För att lyfta fram det nya konceptet tar företaget hjälp av en rad starka profiler. I reklamfilmen för "Vitamin Well Prepare" syns fotbollsstjärnan Kosovare Asllani, skådespelaren Happy Jankell och kocklandslagets Sebastian Pettersson. Dessutom syns också artisten Aleks. Aleksandar Manojlovic, som artisten egentligen heter, ligger även bakom musiken som hörs i reklamfilmen.

Se Vitamin Wells reklamfilm i spelaren ovan.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.