Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Vinnarfilmen i Halebops reklamtävling

Publicerad: 16 augusti 2011, 13:34
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:02

Halebops reklamfilmstävling är avgjord. Här är filmen som nu kommer att visas i tv.


Ämnen i artikeln:

Halebop

Det var i våras som Halebop utlyste tävlingen, som gick ut på att konsumenterna kunde ladda upp egna reklamfilmer på en kampanjsajt.

– Vi vill uppmuntra till kreativitet och ge ett verktyg att arbeta med. Vi är extremt spända på att se hur vår reklam skulle se ut när man får välja själv. Vi har höga förväntningar på användarnas kreativitet och egna tolkningar, sa marknadschefen Annika Kreipke då.

Förhoppningen var att någon skulle ta fram en reklamfilm som höll måttet för att visas i tv. Det målet har nu uppfyllts. En film skapad av av "ett gäng killar från Ekerö i åldrarna 13-16 år" vann tävlingen, och kommer att synas i tv från den 22 augusti.

- Vi tycker att det vinnande bidraget verkligen lyckats att fånga ett ögonblick och en närhet på ett personligt sätt som verkligen känns Halebop, säger marknadschefen Annika Kreipke i ett pressmeddelande.

Vinnarna får dessutom 50 000 kronor.

Halebop med byrån Honesty vann nyligen ett Guldägg i filmkategorin. Tidigare i år stoppade man dessutom en reklamfilm efter att huvudpersonen mottagit hån och kränkande kommentarer.

<iframe width="468" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/k9Igblmu-pQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Martin Schori

Ämnen i artikeln:

Halebop

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News