Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag12.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Viktväktarna anlitar Shirley Clamp

Publicerad: 19 december 2012, 12:33
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:00

Efter jul sänds Viktväktarnas reklam med den nya talespersonen Shirley Clamp.


Ämnen i artikeln:

ViktväktarnaThe Fan Club

Under hösten har ett hemligt samarbete pågått mellan Viktväktarna och Shirley Clamp, som har resulterat i att sångerskan blir den nya talespersonen för viktminskningsföretaget. 

Efter jul kommer den nya reklamfilmen att börja sändas, i vilken Shirley Clamp medverkar.

– Shirley är autentisk och inspirerande. Hennes egna viktminskning under hösten hoppas vi ska ge kraft åt väldigt många, säger Ulrika Ennen, marknadsdirektör på Viktväktarna och fortsätter:

– Liksom Shirley har vi också förnyat oss. Vi är ett varumärke i tiden, vi finns numera digitalt och i appar. Det är lättare för människor att sköta sin viktminskning själv med hjälp av de här digitala kanalerna.

Utöver att synas i reklam kommer Shirley Clamp också att finnas tillgänglig för chatt på företagets Facebook-sida och delta i olika pr-sammanhang. Dessutom ska hon verka internt genom att bland annat träffa företagets coacher runt om i landet.

– Vi vill givetvis använda henne så mycket det bara är möjligt.

Hur mycket Viktväktarna betalar Shirley Clamp vill inte Ulrika Ennen kommentera.

Samarbetet ska pågå under hela 2013. Kampanjen är framtagen i samarbete med kommunikationsbyrån The Fan Club. Produktionsbolag är Mikeadelica.

Sofia Hvenström

Ämnen i artikeln:

ViktväktarnaThe Fan Club

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.