Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag15.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Västermalmsgallerian gillar i ny kampanj

Publicerad: 2 november 2011, 09:28
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:52

Västermalmsgallerian ska bli mer personlig i kampanjen "Jag gillar..." som riktar sig till boende på Kungsholmen. Just nu gillar personalen design, men snart följer en julkampanj.


Den pågående kampanjen är gallerians första i en långsiktig marknadsföringssatsning och är framtagen tillsammans med Haddok reklambyrå. Kampanjen är designinriktad och uppmärksammar gallerians designveckor.

Designkampanjen använder sig dock av det mer långsiktiga temat "Jag gillar..." som ska förmedla en mer välkomnande känsla.

– Tanken är ett mer personligt uttryck för gallerian, men inte bara mot kunderna, utan lika mycket inåt. Vi intervjuade personalen och tog tempen på vad de tycker, säger Thomas Blixell, projektledare på Haddok reklambyrå, till dagensmedia.se.

I kampanjen ingår omskyltning vid ingångarna och i gallerian och annonser på hemsidan, i Vårt Kungsholmen samt i butikerna. Detta stärks upp med flertalet pluggannonser där anställda på gallerian får berätta vilka designsaker just de gillar.

Sent i november kommer en julkampanj att sjösättas.

– Vi kommer inte att göra en traditionell julkampanj, utan den kommer att bli lite av en överraskning, säger Thomas Blixell.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.