Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Välkomnar reklamare med musik

Publicerad: 13 Augusti 2012, 06:04
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:15

Musikproduktionsbolaget JW Studio skickade i morse ut låten "Välkommen tillbaks efter semestern" till 300 reklamkreatörer.


Musikproduktionsbolaget JW Studio är precis nystartat och producerar musik för bland annat reklam och event. Boakom bolaget står Johan Wikström, före detta copywriter på Klirr Stockholm. I morse mejlade han ut en houselåt till 300 personer i reklambranschen.

– Jag har precis startat produktionsbolaget och det här är ett kul sätt visa vad jag kan göra. Det är roligare än att bara skicka ut något utskick och samtidigt är det ett sätt att lätta upp stämningen lite nu när reklamarna är tillbaks på jobbet, säger han till dagensmedia.se.

Johan Wikström har sex års erfarenhet som copywriter, och JW Studio är ett sätt för honom att kombinera erfarenheterna från reklambranschen med det stora intresset för musik.

– Jag har jobbat halvprofessionellt med musik vid sidan om min karriär i tio år. Jag har varit sugen på jobba mer med musik och kombinera det med min kunskap om reklam. På Klirr har vi jobbat med projekt och tagit in musikproducenter och då såg jag ett behov av någon som har erfarenhet av båda världarna, säger han.

Du har precis startat bolaget, har du fler liknande utskick på gång för att uppmärksamma bolaget?

– Jag har en liten idé för en julhälsning faktiskt. Fram tills dess behöver jag jobba mer på riktigt.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.