Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Vakna med Löfven i nya S-kampanjen

Publicerad: 10 oktober 2013, 11:28
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:31

I samband med ny radiokampanj lanserar Socialdemokraterna en app - med partiledaren Stefan Löfven som väckarklocka.


Vill du vakna till en Stefan Löfven som basunerar ut att "framtiden inte byggs av snoozare" eller kanske föredrar du en betydligt mildare, socialdemokratisk partiledare, som väcker dig ackompanjerat med lite lärksång?

I sin app "Jobbmorgon" erbjuder nu Socialdemokraterna sju lite annorlunda sätt att starta dagen på.

– Appen är ett sätt att demonstrera vad vår politik innebär i praktiken - att människor verkligen har en anledning att gå upp. Vi vill att alla ska kunna känna sig behövda och att alla ska bidra. En väckarklocka är ett sätt att demonstrera det, säger Miriam Abu Eid, pressekreterare för Socialdemokraterna till Dagens Media.

Appen lanseras i samband med Socialdemokraternas radiokampanj där Stefan Löfven ringer och väcker de, enligt Socialdemokraterna, väldigt viktiga ungdomarna för att berätta om partiets arbetsmarknadsvisioner. Enligt dessa ska ingen behöva gå sysslolös i mer än 90 dagar.

Kampanjen är en förlängning av Stefan Löfvens Almedalstal där han myntade uttrycket "Med Socialdemokraterna får fler en lite jobbigare morgon, men ett bättre liv".

 

Gustav Thunander

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News