UPS vill ha dina oönskade julklappar

2016-01-08 16:57  

Logistikföretaget UPS samlar in oönskade julklappar till Stadsmissionen.

Det är inte alltid man får vad man önskar i julklapp. I morgon, lördag, genomför logistikföretaget UPS en insamling av oönskade julklappar till Stockholms Stadsmission på Medborgarplatsen i Stockholm.

Syftet med kampanjen som går under namnet ”Julklappsåtervinningen”  och har tagits fram i samarbete med JMW, är att låta de som vanligtvis inte får några julklappar alls få någon annans oönskade klapp. Klapparna ska fördelas "där behoven är som störst."

– UPS erbjuder året om ett flertal tjänster som gör det enkelt för produkter att returneras, men för att bidra till större samhällsnytta och erbjuda logistisk expertis, så har nu UPS tagit initiativet till Julklappsåtervinningen – en insamling av oönskade julklappar till Stadsmissionen, säger Sanja Lemez på UPS i Sverige, i ett pressmeddelande.

Julklapparna som samlas in levereras till Stadsmissionen och eventuella överskott säljs sedan i butikerna där intäkterna går tillbaka till Stadsmissionens verksamheter.

För att uppmärksamma insamlingen har flygblad delats ut av Stadsmissionen.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt