Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

UPS vill ha dina oönskade julklappar

Publicerad: 8 Januari 2016, 15:57
Uppdaterad: 8 Januari 2016, 16:01

Logistikföretaget UPS samlar in oönskade julklappar till Stadsmissionen.


Det är inte alltid man får vad man önskar i julklapp. I morgon, lördag, genomför logistikföretaget UPS en insamling av oönskade julklappar till Stockholms Stadsmission på Medborgarplatsen i Stockholm.

Syftet med kampanjen som går under namnet ”Julklappsåtervinningen”  och har tagits fram i samarbete med JMW, är att låta de som vanligtvis inte får några julklappar alls få någon annans oönskade klapp. Klapparna ska fördelas "där behoven är som störst."

– UPS erbjuder året om ett flertal tjänster som gör det enkelt för produkter att returneras, men för att bidra till större samhällsnytta och erbjuda logistisk expertis, så har nu UPS tagit initiativet till Julklappsåtervinningen – en insamling av oönskade julklappar till Stadsmissionen, säger Sanja Lemez på UPS i Sverige, i ett pressmeddelande.

Julklapparna som samlas in levereras till Stadsmissionen och eventuella överskott säljs sedan i butikerna där intäkterna går tillbaka till Stadsmissionens verksamheter.

För att uppmärksamma insamlingen har flygblad delats ut av Stadsmissionen.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.