Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Unibet letar årets bästa supporter

Publicerad: 4 Maj 2015, 08:17
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:02

Tomas Brolin, Glenn Hysén och Alexander "The Mauler" Gustafsson utser "Årets fan" tillsammans med Unibet.


Ämnen i artikeln:

Unibet

Unibet startar ännu en omgång av kampanjen "Årets fan". Tillsammans med bland andra Glenn Hysén ska spelbolaget hylla supportrar och även hitta "Årets föreningshjälte".

– När vi lanserade "Årets fan" kände vi att det var ett efterlängtat initiativ och genom kampanjen skapade vi en plattform för att få ut fansens unika storys. Det känns riktigt kul att sätta igång med arbetet att vaska fram "Årets fan" och Årets föreningshjälte" 2015, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet, i ett pressmeddelande.

På Unibets Facebooksajt ska människor kunna nominera sig själva eller någon de känner. Därefter väljer en jury ut finalisterna samt vinnaren. Vinnarna får 10 000 kronor själva och 20 000 kronor till sina föreningar.

I juryn sitter bland annat Tomas Brolin, Alexander Gustafsson och Lisa Nordén. Juryn leds av Glenn Hysén.

– Genom "Årets fan" fick vi lära känna ett gäng härliga människor som gör allt och lite till för sina favoritlag och idrottsidoler. Men det behövs fler sköna supporterhistorier. Därför känns det "gött" att ta upp jakten och få chansen att hylla ännu fler fans, säger Glenn Hysén i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ:

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Unibet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.