Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Uber tar Axwells fans till festen

Publicerad: 29 Augusti 2013, 11:53
Uppdaterad: 18 December 2015, 07:48

Inför lördagens Where's the Party har förre Swedish House Mafiamedlemmen Axwell teamat ihop sig med lyxtaxibolaget Uber.


Ämnen i artikeln:

CarlsbergUber

På lördag tar den elektroniska pup-up-klubben Where's the party som arrangeras av Carlsberg tillfälligt Sjöhistoriska muséet i besittning.

På listan över kvällens dj:s finns band andra förre SHM-medlemmen Axwell som nu rullar ut en kampanj i samarbete med Uber.

Genom att logga in på Ubers app och ange koden WheresAxwell får nya användare rabatt. Den som öppnar appen på lördagen mellan klockan 15 och 17 har även chansen att boka en bil och få åka tillsammans med stjärn-dj:en i en BMW M5 till festen samt vinna två back-stagepass.

Enligt Robin Reznik, vd på Uber faller sig samarbetet naturligt.

– Axwell gillar vår app och vi gillar honom. Syftet med kampanjen är dels att ge Axwells fans en härlig upplevelse under kvällen, dels visa hur vår tekniska plattform går att använda på roliga sätt, säger han till Dagens Media.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

CarlsbergUber

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.