Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Uber bilar fram kärleksserenader

Publicerad: 13 februari 2017, 14:15
Uppdaterad: 13 februari 2017, 14:32

Genom pop up-tjänsten "Uberserenade" kan Ubers användare skicka en kärleksserenad till den man vill uppvakta.

I morgon på Alla hjärtans dag låter Uber sina användare att skicka en bil med en hemlig artist som ska framföra sina kärlekslåtar.


Ämnen i artikeln:

UberKampanj

En del kanske har panik över vad man ska uppvakta sin partner, kollega, vän, kollega eller familjemedlem med på Alla hjärtans dag.

Som svar på att det inte alltid är så lätt att vara romantisk på beställning har Uber tagit fram pop up-tjänsten "Uberserenade".

I morgon mellan 14.00 och 18.00 kan man genom Uber-appen beställa en serenad till den man vill uppvakta, i alla fall om man befinner sig i Stockholm eller Göteborg.

När Uber-bilen anländer till den beställda adressen kommer en hemlig artist framföra sina låtar.

– Uber brinner för hur teknologi kan underlätta människors vardag och det känns roligt att kunna bidra till att sprida lite extra kärlek runt om på gatorna i Stockholm och Göteborg under Alla hjärtans dag, Martin Hedevåg, Sverigechef på Uber, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Uberserenade gör det möjligt för människor att beställa ett unikt liveuppträdande on demand, så det är verkligen ett annorlunda men roligt koncept.

Tjänsten kommer finnas tillgänglig på flera olika marknader i Europa.

Uber har tidigare uppmärksammats på grund av sina lite speciella kampanjer. I USA har företag kunnat beställa "Uberkitten" som gjort det möjligt för anställda att gosa med kattungar under en kvart. I och med att Uber samarbetade med lokala katthem kunde fler katter på så sätt få ett nytt hem.

Samma kampanjidé har även genomförts för hundvalpar genom "Uberpuppies".

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

UberKampanj

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.