Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag07.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Två guld för DDB Stockholm

Publicerad: 15 november 2011, 10:27
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:50

I årets LIA Awards kammade de svenska byråerna hem sammanlagt åtta priser. Forsman & Bodenfors och DDB Stockholm tog hem tre priser vardera.


Ämnen i artikeln:

DDB StockholmLIA AwardsÅkestam HolstForsman Bodenfors

Det blev DDB Stockholm som skördade de största svenska framgångarna i årets London International Awards. Byrån fick sammanlagt två guld och ett silver.

Två av priserna, ett guld och ett silver, fick DDB Stockholm för sitt arbete med "The Speed Camera Lottery" för Volkswagen i kategorierna "Non-traditional" och "Digital". Det andra guldet fick byrån för "Please Don´t Hang Up The Call" för Ronald McDonalds barnfond i kategorin "Radio".

Även Forsman & Bodenfors tog hem tre priser, ett guld och två brons. Guldet fick byrån för sitt arbete med "Homemade Is Best – The Book" för IKEA i kategorin "Design". Byrån fick brons både för sitt arbete med "Toystore" för IF och "Sea Weather" för Svenska Sjöräddningssällskapet.

Både Åkestam Holst och Against All Odds tog hem ett pris var. Åkestam Holst fick ett guld för sitt arbete med "The Human Jukebox" för Pause och Against All Odds tog hem ett silver för sitt arbete med "Smutley" för Aids Awareness.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.