Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag09.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

TV4 flyttar nollrasismen till nationaldagen

Publicerad: 3 juni 2009, 04:56
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:35

TV4 utökar sitt nollrasism-samarbete med "Alla olika alla lika". "Vi vill vara aktiva mot rasism hela året", säger kommunikationsdirektören Gunnar Gidefeldt. <b>Se kampanjen på Dagensmedia.se.</b>


TV4 började samarbeta med "Alla olika alla lika" i samband med kanalens årliga nollrasismvecka förra året. Nu utökas samarbetet och TV4 sponsrar föreningens verksamhet hela året.

- Vi vill vara aktiva mot rasism och diskriminering hela året, och nu har vi en möjlighet att vara det tillsammans med Alla olika alla lnika. Precis som de har vi en ungdomlig inriktning till frågan, även om den är angelägen för alla, säger Gunnar Gidefeldt.

TV4:s Nollrasismkampanj genomförs i år i samband med TV4:s bevakning av Sveriges nationaldag. Kampanjtrailern, producerad inhouse, drar igång i dag.

- Vi gör en kampanj i rutan och på webben under de kommande veckorna. Det blir även redaktionella inslag, framför allt i våra aktualitetsprogram, säger Gunnar Gidefeldt.

Avsikten är att utöka Nollrasismprojektet inom hela TV4-gruppen genom att arbeta mer med mångfald och nollrasism, tillsammans med "Alla olika alla lika", såväl i program och marknadsföring som organisatoriskt.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.